Nytt bygg på Akland

I februar 2019 brant vårt hovedkontor på Akland ned. Heldigvis ordnet vi en løsning på alle våre tjenester frem til nytt bygg, foruten behandling av kalesjer. Det nye bygget skal være klart i mars 2020

Det er Mesel & Sønner som står for byggingen av det nye bygget vårt, i samarbeid med blant annet Ganitt som spesialiserer seg på stålbygg. Hver uke ser vi store forandringer, og denne uken kom taktekkerne.

Hvordan påvirket dette oss?

Fredag 08.02 ble selvsagt en kaotisk dag for oss, men med mange dyktige folk i bedriften og mange gode samarbeidspartnere, gikk dette så bra som det kunne i en slik situasjon. Mobit som er vår IT-leverandør fikk hentet ut serveren, og den var kun nede i et par timer. Det kom selvfølgelig også godt med at vi er kjent med brannskader og prosessene som følger av brann etter 30 år i bransjen. Det eneste vi ikke kan levere av tjenester før et nytt vaskeri er oppe er vask og impregnering av kalesjer. Dette er en tjeneste vi har brukt mange år på å perfeksjonere, og vi tok rett og slett ikke sjansen på sette denne tjenesten bort til andre.

Hva er fremdriftsplanen fremover?

Bygget skal stå ferdig i mars 2020. Vaskeri-delen blir prioritert da det er denne som er hardest rammet og som må opp igjen så fort som mulig for at vi skal kunne levere alle våre tjenester uten hjelp fra andre. Vi kommer til å jobbe på spreng før sommersesongen 2020 for å få behandlet flest mulig kalesjer for våre kunder.