Hytteservice

Vi passer på fritidsboligen din hele året. Du bestemmer hvor ofte du ønsker at vi sjekker innom, og vi sender deg rapport med informasjon om eiendommens tilstand, om det har skjedd noe uforutsett (innbrudd, fryste rør etc.), og pris på tiltak om det ønskes utført.

Fagfolk på alle områder

Hos oss jobber det svært erfarne og hyggelige mennesker innen flere fag. Vi har dyktige malere, tømrere, skadebegrensere og renholdere som utfører oppgavene sine med stolthet. Vi har også svært gode og seriøse samarbeidspartnere innen rør og elektro, og kan derfor hjelpe deg med å få alt av elektriker- og rørleggerarbeid utført på kort varsel. Hos oss slipper du unna med én faktura, et selskap å forholde seg til.

Vedlikeholdsfri ferie

Bilturen var akkurat litt for lang, enkelte kroppsdeler har gått i dvale, det er tett luft i bilen og øyelokkene begynner å bli tunge. Endelig kommer hytta frem i skumringen, og skuldrene senkes. Når bagasjen skal bæres inn er det mørkt, lyset har visst gått. Inne er det iskaldt, og det kommer ikke vann ut av krana. Kjøleskapet er, sett bort fra en melkekartong med to måneder gammel utløpsdato, tomt, og det lukter surt. Sengene er ikke oppredd, og lukter det litt muselort?

Eller:

Vi sjekker hytta gjennom sesongen, enten en eller flere ganger, gir beskjed om noe bør gjøres, om det er mye og tung snø på taket, om verandaen har falt sammen eller om alt ser greit ut. Før du kommer gir du beskjed om hva du ønsker utført, så ordner vi det; enten det er vinduspuss, maling, beising, gulvlegging, renhold, sengetøy, innkjøp av mat, innbæring av ved eller annet.

Vi sender deg, eller flere familiemedlemmer, rapport på mail etter vi har besøkt hytta, og gir beskjed om hvordan det står til. Kanskje er dere flere søsken som eier en hytte sammen, og dere har stadig diskusjon om hvem som skal utføre vedlikeholdet? La den som bor nærmest hytta slippe å gjøre alt arbeidet, og ta heller felles avgjørelser om hva som bør gjøres når ut i fra rapportene dere får tilsendt.

Skriv gjerne hvilket område det gjelder, så får du raskere svar på din henvendelse.