Om oss

Resolve ble etablert i 1987 (tidligere Renhold-Service) og har sitt hovedkontor på Akland i Risør med avdelingskontor i Kristiansand, Arendal, Sandefjord og Porsgrunn. Fra å være 2 ansatte i 1987 har selskapet utviklet seg til å bli en bedrift med over 100 ansatte i dag.

Politikken til firmaet utad er å være markedsledende innenfor vårt fagfelt og levere god kvalitet. Politikken innad er å skape en trygg arbeidsplass gjennom gode HMS-rutiner, samt en intern opplæringsmodell som inkluderer samtlige ansatte. Vårt arbeidsmiljø er veldig bra. Det kan måles med fornøyde medarbeidere, lavt sykefravær og en turnover langt under gjennomsnitt for bransjen.

Skadebegrensning og andre enkeltoppdrag utgjør i dag en stor del av omsetningen, i tillegg til daglig renhold og våre egne renseri/vaskeritjenester. Bedriften har en samarbeidsavtale med Polygon AS på skadebegrensning, og det fungerer etter franchisemodellen.

Vi er en Godkjent Renholdsvirksomhet. Det er en godkjenning i regi av Arbeidstilsynet. I 2006 ble vi godkjent Miljøfyrtårn. Dette er et nasjonalt sertifikat som innebærer en rekke krav til miljøvennlig drift, og at et godt arbeidsmiljø er tilfredstilt. Bedriften er også godkjent i StartBank.