Fullstendig oversikt over våre tjenester

Renhold

Vi utfører alt innen renhold for private, bedrifter og instutisjoner etter ønsket frekvens. I tillegg til daglig renhold, utfører vi:

– Hovedrengjøring
– Boning og polering
– Gulvbehandling
– Vinduspuss
– Flyttevask

– Nedvask

Håndverkstjenester

Vi har tømrere på alle våre avdelinger som utfører små og store tømrer/snekkeroppdrag. Vi tilbyr også alt av håndverktjenester; maling, gulvlegging, tapetsering, beising og mer.

Vi tilbyr full eiendoms/hytteservice med tilsyn, gjør hytta klar og rengjør før/etter besøk. Vi tar også bilder om noe bør utbedres og gir pris på dette. Vi har faste, seriøse underleverandører på rør og elektro og kan derfor skaffe fagfolk på også dette raskt.

Ventilasjonsrens

Vi renser alt av ventilasjonsanlegg slik at bygget ditt ikke får fuktskade, faren for spredning av brann reduseres og hodepine og andre helseplager reduseres. Vi foretar gratis inspeksjon av bedrifters anlegg og leverer full rapport med tilstand og bilder ved bestilling.

Vi har ansatte på alle avdelinger som etter 20 års erfaring har gjennomført ytterligere kursing på dette feltet i 2019.

Kvalitetssikret ihht. ISO-9001:2015

asbestfiber

Asbestsanering

Det er stor sjanse for å støte på asbest ved riving eller renovering av bygg som er bygget i 1985 eller før. Asbest brukes ikke lenger i nye bygg, men det finnes fremdeles hus og bygninger som inneholder lim, betong, maling, pakninger og mer med asbest. Det er lovpålagt å bruke kvalifiserte folk når asbest skal fjernes, og reglene for dette er strenge. Vi foretar kartlegging av omfang av asbestholdig materiale i bygget, og sørger for korrekt behandling i henhold til regelverket. Det er trygghet i å la fagfolk ta jobben og slippe å utsette helse og miljø for fare.

Hytteservice

Vi tilbyr full hytteservice med de tjenestene du ønsker inkludert. Vi har tømrere, malere og renholdere som hjelper deg med hva enn som ønskes utført. Vi besøker hytta etter ønsket intervall, tar bilder og rapporterer tilbake til deg hver gang. Om noe bør utbedres får du bilder av dette, samt pris på hva det vil koste.

Bruk tiden på hytta til å slappe av
Vi gjør hytta klar med nytt sengetøy og håndklær, kjøper inn mat, dekker bordene med hvite duker, bygger vedskjul, kjøper inn ved, stabler ved, måker, strør, snekrer, maler, renser takrennene, tar med tekstiler som skal til rens, pusser vinduer og rengjør både fasade og innvendig. Alt etter dine ønsker.

Designmatter

Vi tilbyr et utvalg lekre designmatter av høy kvalitet. Dette er matter av samme kvalitet som i industri, noe som gjør at de holder seg fine i mange, mange år.

Disse hever ikke bare førsteinntrykket i entréen, men gjør også at det blir mindre støv, smuss og fuktighet inn i huset.

Mattene kan vaskes og tørkes i vanlig husholdningsmaskiner på 40º. De er laget stort sett av resirkulert materiale.

Du kan også få matten med ditt helt egne design, send bare en mail – så får du et designforslag helt kostnadsfritt.

Eiendomsservice

Vi tilbyr alt av vaktmestertjenester, enten du har et sameie, en enebolig eller flere eiendommer som trenger tilsyn og vedlikehold. Våre prosjektledere hjelper deg med full prosjektstyring om ønskelig.

Du slipper å bruke unødig tid på vedlikehold, og slipper eventuell kjøretid til din eiendom for tilsyn.

Vi hjelper deg med matter, renhold, fjerning av istapper, rengjøring av takrenner, flytting, lagring av innbo, fjerning av tagging, fasadevask, strøing, måking, vinduspuss, maling, tømring, ventilasjonsrens, gressklipping – og mye, mye mer.

Vi har faste, seriøse underleverandører på rør og elektro, og kan derfor skaffe dyktige fagfolk på også dette raskt.

Radonsikring

Radon er en luktfri og usynlig gass som kan sive opp av bakken. Gassen er radioaktiv, og kan skade kroppens celler, noe som kan føre til kreft.

Statens strålevern anbefaler alle norske boliger å foreta radonmålinger. Målingene bør gjøres mellom midten av oktober og midten av april. Barnehager, utleiere, arbeidsplasser og skoler  er blant de som er pålagt å utføre radonmålinger.

Vi hjelper deg med både kartlegging og eventuelle tiltak for å hindre radonstråling.

Utleie av sengetøy

Vi tilbyr utleie av sengetøy og håndklær. Skal du leie ut boligen din, kommer vi gjerne og skifter på sengene før/etter besøk. Vi hjelper til med alt du ønsker ved utleie; innkjøp av mat/blomster, renhold, sengetøy ++.

Pris pr. pakke med sengetøy og håndklær (et stort, et lite): 174,-

Pris pr. pakke med sengetøy uten håndklær: 144,-

Inneholder: et enkelt laken, putevar og dynetrekk.

Spesialdesignet logomatte hos kunde

Matteutleie

Vi tilbyr flere ulike typer matter til ditt inngangsparti. Mattene er av svært høy kvalitet og gjør at det blir mindre fukt og skitt i ditt lokale. Det gjør ekstra inntrykk med eget design eller logo på matten – her setter kun fantasien grenser for hva som er mulig. Ta kontakt for kostnadsfritt designforslag og priser.

Moppeutleie

Vi tilbyr utleiemopper av bomull og microfiber. Disse kan byttes etter ønsket frekvens og justeres etter behov fortløpende.

Utleieduker

Vi tilbyr hvite duker og servietter til ditt selskap. Det er selvfølgelig mulig å leie kun én duk også om ønskelig. Vi tar oss av vasking, stryking og flekkfjerning, så kan du konsentrere deg om gjestene.

140×180: 107,- pr. stk
140×240: 130,- pr. stk
50×50: 15,- pr. stk

Renseri

Vi har renseri i Kristiansand og Arendal. Her renser vi dresser, bunader, brudekjoler, tepper, uniformer, jakker, gardiner og mye, mye mer.

Du kan levere inn dine tekstiler til rens på alle våre avdelinger eller innleveringssteder.

Vaskeri

Vi har et stort vaskeri i Risør som vasker alt av matter, mopper, kluter, arbeidstøy, hestedekken, dyner, overmadrasser, tepper og mer.

Dette kan hentes hjemme hos deg eller hos bedrifter etter avtale, eller leveres inn på våre avdelinger/innleveringssteder.

Luktsanering

Luktsanering betyr fjerning av lukt, og det kan være mange kilder til vond lukt. Luktproblemet kan for eksempel oppstå hvis man tørrkoker gummismokker eller kjøttgryten. Det gir en intens, stikkende lukt som ikke lar seg fjerne så lett. Tørrkokt pinnekjøtt setter også en ubehagelig odør i huset, og den kjenner man tydelig – og lenge. Døde dyr i veggene gir også dårlig lukt. Mink eller rotter som drar med seg mat inn, gjør samme ugagn. Vi har utstyret og kjenner metodene for hvordan lukt skal håndteres, og kunden kan være sikker på å slippe problemer med lukt i framtiden.

Brannskadet bilde før og etter

Sotskader

Sotskader kan oppstå av andre årsaker enn brann i eget hus. Utpuffing av parafinovner, feieren kan glemme å lukke en luke, nærhet til skogbrann eller brann på bygning i nærheten kan forårsake sotskader i huset. Såkalt heksesot, som oppstår ved bruk av stearinlys i kombinasjon med vannbasert maling som gasser, kan også bli et problem. Det lønner seg ikke å prøve å fjerne slik sot selv. Det krever spesialkompetanse, og det har vi. Vi sørger for at det ikke lenger er spor etter skaden. Trygt og sikkert.

Brannskader

Ved brann opplever man kanskje at mange verdifulle ting ser ut til å ha gått tapt. Det er ikke alltid tilfellet, og vi kan ofte gjøre mye med tilsynelatende ødelagte gjenstander. Vi sørger for at flest mulig av kundens verdifulle eiendeler blir satt i opprinnelig stand såfremt det er mulig, og vi er selektive med tanke på hva vi gjør noe med. Det som er viktig for kunden, er viktig for oss. Tingene blir lagret i trygge, tørre lokaler til en eventuelt brannskadet bolig er satt i stand igjen.

Pulverskader

Pulverapparater er fint når man skal slukke brann, men det forårsaker mye søl. Pulveret i slike apparater kommer ut under stort trykk, og etter bruk finner man pulver overalt. Det er fort gjort å gripe til støvsugeren eller vaskebøtta for å fjerne dette selv. Det bør man ikke gjøre. Støvsugeren din kan bli ødelagt, og vann lager ”lim” av alt. Vi har det rette utstyret som fjerner pulverrestene. Bruk av pulverapparat kan skje ved andre tilfeller enn brann. Det kan være et uhell – man kommer borti feil hendel – eller man opplever at innbruddstyver ”morer” seg med interiøret. Uansett grunn, vi kan fikse det.

Kloakkskader

Bare ordet kloakkskader kan få noen og enhver til å rynke på nesa. Det er ubehagelig materie å rydde opp i, men vi gjør det. Det er flere grunner til slike problemer. For eksempel tette toaletter på grunn av at noen har kastet noe i som ikke skal være der, eller spiker som har truffet et avløpsrør. Kloakkskader kan også komme av årsaker man ikke har kontroll over: det kommunale rørsystemet kan tette seg, og kloakken slår tilbake gjennom toalettet – eller rør kan skli fra hverandre inne i veggen. Vi tar saken og sørger for å rengjøre, desinfisere og fjerne ubehagelig lukt.

Vannskader

Vannskader kan oppstå i mange situasjoner: lekkasje, flom, fuktskade i forbindelse med kondens og fukt fra grunnen. Kort sagt kan alt flytende som befinner seg steder det ikke skal være, føre til slike skader. Også ved brannslukking kan det bli vannskade, og når skaden er skjedd, må den behandles profesjonelt. Det krever spesialmaskiner og skikkelig tørkeutstyr. Vi har det som skal til, og vi følger opp prosessen med fuktmålinger og dokumentering av tørre resultat. I mange tilfeller klarer vi å tørke det eksisterende materialet, men må vi rive, sørger vi for at alt blir gjort skikkelig, og at kundene kan flytte tilbake til et tørt, trygt hus.

Mugg- og soppsanering

Mugg og sopp er uvelkomne elementer i en bolig, og det er et stigende problem i dag. Bygging med materialer som ikke har tørket tilstrekkelig, eller for dårlig lufting i hus kan føre til at mugg og sopp får gode levevilkår. Det kan også oppstå etter vann- eller fuktskade. Organiske materialer, slik som tre, gips, naturtekstil osv., krever tørre omgivelser for å unngå at mugg- og soppdannelser oppstår. Både døde og levende muggsporer kan skape problemer for mennesker, spesielt for allergikere. Derfor må alt fjernes skikkelig for å unngå plager. Vi fjerner dette etter kvalifiserte og anerkjente metoder.

Olje

Olje- og parafinskader

Lekkasje fra oljefyr, kamin eller parafinfyringsanlegg forårsaker veldig ubehagelig lukt. Lekkasje fra parafintank som er nedgravd i bakken, kan skape ubehagelig lukt og flyktige gasser i huset. Vi har kunnskapen og utstyret som skal til for å fjerne dette, og vi har også utstyr for å dokumentere at all olje, parafin og skadelig avdamping er fjernet. Dermed kan kunden være sikker på at innemiljøet igjen er trygt.

Vi er en forhandler for Polygon, og alle arbeider som utføres innen skadebegrensning gjøres på vegne av Polygon. For utfyllende informasjon, se Polygons nettsider: www.polygon.no